joi, 31 martie 2011

EA, EL.

   Ea il placea, pe el nu-l interesa. Zi de zi, ea se indragostea tot mai mult de el, insa nu-i spunea nimic. Zilele treceau iar el era moment de moment in gandul ei. El o ignora, pe ea o durea dar accepta. Dupa multe zile ea si-a dat seama ca in mare parte il pierduse. Zilele treceau iar ea incepuse sa nu-i mai auda vocea nici macar in telefon, insa ea tot la el se gandea.
   Ea ajunsese sa-l iubeasca, ea ajunsese sa depinde de el fara sa-si dea seama, si fara sa vrea asta, insa el era tot indiferent. Ea nu-i spunea nimic insa nu din teama ca l-ar putea supara ci din teama ca l-ar putea pierde de tot.
   Dupa o perioada s-au reintalnit, insa sentimentele lor erau total diferite, a inca spunea ca totul ei este el insa o el o privea doar ca o prietena. Ea la sarutat pentru prima data, sa simtit ca si cum se nascuse a doua oara, mizase totul in sarutul ala. Dupa cateva momente el ia dezvaluit ei ca ae prietena de ceva timp. Acum totul a revenit ... ea iarasi zi de zi se gandea la el, zi de zi ofta dupa el, zi de zi plandea dupa el. Insa ea si-a dar seama ca el este la fel ca toti ceilalti... doar un vis trecator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu